Kuka olen? Who am I?

 

 • Minun nimeni on Katrina. Olen ikuinen opiskelija ja uuden etsijä, löytöretkeilijä, suomen kielen opettaja, koulutussuunnittelija ja kouluttaja, opintovapaalla oleva viestintäalan ammattilainen.
 • Olen koti-ihminen, matkailija, puoliso, äiti ja eläinrakas keski-ikäinen suomalainen.
 • ”Ole se muutos, jonka maailmassa haluat nähdä – Mahatma Gandhi”

 

******

 • My name is Katrina. I am a lifelong curious student and searching for the meaning of life, explorer, Finnish teacher, education planner and trainer, communications professional having a study leave.
 • I feel home wherever I´m travelling. I am a spouse, mother, middle-aged Finnish woman who loves animals.
 • “You must be the change you wish to see in the world – Mahatma Gandhi”

6 kommenttia aiheesta “Kuka olen? Who am I?”

 1. Ville Hämäläinen sanoo:

  Moi. Jos käsitin oikein niin olet vienyt koiran Intiaan? Meillä olisi sama homma edessä. Työmatka n.2 vuotta.
  Olisiko mahdollisuus saada neuvoja ja tietoa koiran maahanviemisestä/tuomisesta Intiaan?

  1. Katrina sanoo:

   Toki voin kertoa mielelläni sen, mitä itse muistan. Säännöt tosin ovat jo voineet meidän tänne tulosta vähän muuttuakin, ja paperisota on joka tapauksessa melkoinen. Karanteenia ei sentään ollut. Aloittakaa pakolliset ja mahdolliset muut eläinlääkärin suosisttelemat rokotukset ajoissa, ja hankkikaa kunnon EU-eläinpassi, johon merkitä ne. Meitä koira maahantuontiurakassa auttoi täällä Bengaurussa asuva Anand, anvisinc.com . Hänen palveluksiaan voin lämpimästi suositella. Mitä tulee koiran eloon täällä tropiikissa, megalopoliksessa, se on aikalailla toisenlaista kuin oli Helsingissä, mutta hyvin on sujunut.

   Koetin lähettää sinulle sähköpostia, mutta viesti ei mennyt perille. Jos haluat, voit mielellään ottaa minuun yhteyttä vaikka silkkisamettisakki fb-viestin kautta.

 2. Kaarin sanoo:

  Hei Katrina, olisin kiinnostunut vapaaehtoistyöstä lasten ja nuorten parissa Intiassa. Olisiko teillä tiedossa järjestöä tai paikkaa, mihin voisi olla yhteydessä suoraan. Maailmanvaihdon kautta hinta hiukan korkea opiskelijana. Tarkoitus olisi matkustaan 2-3 kk ja sisällyttää tuohon aikaan työskentelyä, mikäli paikka löytyisi. Minulle saa mielellään lähettää sähköpostia, kiittäen Kaarin

  1. Katrina sanoo:

   Loistava ja hyödyllinen idea. Vastaan sinulle henkiläkohtaisella meilillä, sillä paikkoja ja avun tarvitsijoita riittää. Toivottavasti saamme sinut tänne Intiaan myös!

 3. Saara sanoo:

  Hei Katrina!
  Mielenkiintoinen ja hyödyllinen blogi sinulla. Kiitos 🙂
  Olen kiinnostunut suorittamaan kulttuurialan työharjoittelun Intiassa, osaisitko ohjeistaa minut jollekkin tietylle nettisivulle tai suorilta käsin kertoa organisaatioita jotka saattaisivat tarvita palkatonta harjoittelijaa? Erityisesti lapset, nuoret ja taide kiinnostaa. Kiitos etukäteen.

  1. Katrina sanoo:

   Kiitos kommentistasi! Organisaatio, jonka tunnen parhaiten ja jossa auttavat kädet ovat aina tarpeen on Parikrma-säätiö http://www.parikrmafoundation.org. Kurkistapa nettisivuja ja katso minkälaista työtä siellä tehdään. Säätiössä on jatkuvasti kansainvälisiä harjoittelijoita, joten osaavat hoitaa homman rutiinilla ja nopeasti työllistää uudet vapaaehtoiset mukaan toimintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *